Habertürk TV’de Kürşad Oğuz depremi! Yollar ayrıldı, program sona erdi

Ciner Yayın Holding bünyesinde sıcak bir gelişme yaşandı. Habertürk TV’de Kürşad Oğuz ile yollar ayıldı. Kürşad Oğuz Habertürk TV Programları Koordinatörü ve ekran yüzü olarak görevde bulunuyordu.

GÜNDEM 07.06.2023, 22:10
5
Habertürk TV’de Kürşad Oğuz depremi! Yollar ayrıldı, program sona erdi
Habertürk TV’de son dakika ayrılığı… Son günlerde birtakım iddialarla gündeme gelen Ciner Yayın Holding bünyesindeki Habertürk TV’den ayrılık haberi geldi. Ekran yüzlerinden Kürşad Oğuz ile yollar ayrıldı.
Habertürk TV yönetimi, Cumhurbaşkanı Seçimi sonrası siyasi tartışma programlarını bitirme karar almıştı. Bununla birlikte Habertürk TV’den ilk ayrılık geldi. 
Habertürk TV Programları Koordinatörü ve ekran yüzlerinden Kürşad Oğuz ile Habertürk’ün yollarını ayırıldı. 
Edinilen bilgiye göre, Kürşad Oğuz ayrılık kararını çalışma arkadaşları ile paylaştı. Medya Radar’ın duyumuna göre, ayrılık kararının arkasında kanal yönetiminin tartışma programlarını sona erdirme kararının yattığı belirtiliyor. 
Kürşad Oğuz, Habertürk’te daha öncesinde Haberturk.com Yayın Koordinatörlüğü, Habertürk Gazetesi Yayın Yönetmen Yardımcılığı ve Habertürk TV Yayın Koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuş ve 2020 Ağustos ayında Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna oturmuştu. Kürşad Oğuz, kanalda son olarak moderatör ve Habertürk TV Programları Koordinatörü görevlerini yürütmekteydi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı