Habertürk TV’nin tepe kadrosunda ‘gerilim’ iddiası: Artık istemiyorum

Habertürk TV Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Yeşilkaya ve Yayın Koordinatörü Murat Yalnız arasında soğuk savaş iddiası ortaya atıldı. 

GÜNDEM 25.11.2022, 14:25
7
Habertürk TV’nin tepe kadrosunda ‘gerilim’ iddiası: Artık istemiyorum
Medya koridorlarından haberler veren Medya Radar internet sitesinin “Keskin Kalem” köşesinde kaleme alınan bir yazıda, “Geçtiğimiz aylarda kanalın Genel Yayın Koordinatörlüğüne getirilen Mehmet Yeşilkaya ve Yayın Koordinatörü Mural Yalnız arasında bir süredir soğuk savaş varmış.” iddiasını gündeme getirdi.Yazının ilgili bölümü şöyle:“Habertürk TV’de bir süredir alttan alta yürüyen bir gerilim, meğer bu hafta volkan gibi patlamış.
Geçtiğimiz aylarda kanalın Genel Yayın Koordinatörlüğüne getirilen Mehmet Yeşilkaya ve Yayın Koordinatörü Murat Yalnız arasında bir süredir soğuk savaş varmış. Yeşilkaya’dan önce kanalın tepe ismi olan Yalnız, bu atamayla görevinin gasp edildiğini düşünüyor, sorumluluk alanları konusunda, Yeşilkaya’yla mücadele veriyormuş. Engellendiğini düşünen Yalnız, birkaç kez duruma izin vermeyince de, gerilim iyiden iyiye artmış… 
Veeeeee sonunda olan olmuş. Yeşilkaya birkaç gün önce ‘artık yardımcım olmanı istemiyorum’ demiş. Bunun üzerine Yalnız izne çıkarılmış. Daha da ilginci onunla birlikte bir başka koordinatör, Çimen Çetin de izne gönderilmiş. Ankara Haberleri Koordinatörü olan Çetin’in izne çıkarılmasının, nedeni de Yeşilkaya- Yalnız gerilimiymiş. Habertürk kulislerinde, Yalnız’ın kellesinin alınmasına karşı, Yeşilkaya’ya darbe olarak Çetin’in izne çıkarıldığı konuşuluyor. Çetin’in Yeşilkaya’nın yakın çalışma ekibinden olduğu bilgisi, bu tabloyu tamamlıyor. Eveeet yoldaşlar.Durum böyleyken böyle.Bakalım Yalnız ve Çetin izinden dönecek mi?Dönecekse, bu dönüş nasıl bir gerilim yaratacak?Hep birlikte göreceğiz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı