Hacı Ali Kutlay dâr-ı bekâ’ya uğurlandı

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Halil İbrahim Kutlay’ın babası Hacı Ali Kutlay Hakk’ın rahmetine kavuştu.

GÜNDEM 06.08.2022, 07:40
14
Hacı Ali Kutlay dâr-ı bekâ’ya uğurlandı
Merhum Hacı Ali Kutlay, dün Cuma namazına müteakiben Bursa Osmangazi Demirtaş Beldesindeki Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.
*Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Halil İbrahim Kutlay’ın babası Hacı Ali Kutlay, rahmeti Rahman’a kavuştu. 1926 Bursa doğumlu olan merhum Hacı Ali Kutlay için dün Cuma namazına müteakiben Bursa Osmangazi Demirtaş Beldesindeki Merkez Camii’nde bir cenaze namazı kılındı. Birçok Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği teşkilatından birçok ismin hazır bulunduğu cenazeye milletvekilleri, belediye başkanları ve STK temsilcileri de katıldı. Merhum Hacı Ali Kutlay kılınan cenaze namazının ardından Demirtaş Belde Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedilecek. Millî Gazete ailesi olarak merhum Hacı Ali Kutlay’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabrı cemil niyaz ederiz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı