Haciz sonrası Akit tepkisi: Araştırmacı gazeteciliği susturamayacaklar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Akit TV'ye ait mallara haciz işlemi başlatmasını Yeni Akit gazetesi manşetten haberleştirdi.

GÜNDEM 20.06.2021, 12:50
13
Haciz sonrası Akit tepkisi: Araştırmacı gazeteciliği susturamayacaklar
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında hakaret içerikli haber yapılması düşüncesiyle tazminat ödemeye mahkum olan Akit TV’nin eşyalarına haciz konulması konusu gündem oldu.
İmamoğlu, tazminat almaya hak kazanması sonrasında ödeme yapmayan Akit TV'ye haciz işlemi başlatmış ve haciz kapsamında Akit TV’nin çeşitli eşyalarına el koydurmuştu.
Yapılan haciz sonrası Akit gazetesi de manşete “Ümmetin sesi Akit’i susturamayacaksınız” başlığını kullandı.
“Ümmetin sesi Akit’i susturamayacaksınız” manşetiyle haber yapan Akit gazetesi, söz konusu haberde şu ifadelere yer verdi:
“Sorumlu yayıncılığı ile ümmetin, vatan sevdalılarının ve ailelerin duasını alan araştırmacı gazeteciliği ile de yolsuzluk peşinde koşanların ipliğini pazara çıkaran Akit’e siyaset, medya, hukuk ve STK dünyasından destek yağıyor. Haciz baskını ile Akit TV’nin bilgisayar ve televizyonlarına el koyduran İmamoğlu’na tepki gösteren kamuoyu “Gerçekleri haykıran ümmetin ve milletin gür sesi Akit’i 28 Şubat’ta susturamayanlar bugün de susturamayacaklar."
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine hakaret eden ve açtığı davada kazandığı tazminatı ödemeyen AKİT TV’ye haciz göndermişti. Mahkeme kararı sonrasında İmamoğlu'nun avukatları icra memurlarıyla birlikte AKİT TV binasındaki bazı bilgisayar ve televizyonları haczettirmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı