Hain saldırıda Öz Sağlık-İş üyesi baba ve kızı şehit oldu

Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, saldırıda sendika üyesi Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin’in şehit olduğunu belirterek, saldırıyı lanetledi.

GÜNDEM 15.11.2022, 07:40
1
Hain saldırıda Öz Sağlık-İş üyesi baba ve kızı şehit oldu
İstanbul İstiklal Caddesi’nde Pazar günü gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından şehitlerin kimlikleri belirlendi… Öz Sağlık-İş Sendikası üyesi baba ve kızı da şehitler arasında…
Pazar günü İstanbul İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen hain saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralandı. Patlama sırasında caddede bulunan Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin Meydan da saldırıda şehit oldu.  Kız isteme töreni için yıllık izin alarak ailesi ile birlikte İstanbul’da bulunan Adana Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde geçici görevlendirme ile danışma ve yönlendirme personeli olarak görev yapan Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin Meydan, saldırının gerçekleştirildiği noktada şehit oldu.

Saldırıya ilişkin bir açıklama yapan Öz Sağlık-İş Genel Başkanı Devlet Sert, eli kanlı terör örgütü PKK’nın bir kez daha bebek kanı döktüğünü belirterek, “Saldırı Öz Sağlık-İş ailesinin en küçük üyesi Ecrinimizi babası ile birlikte bizden aldı, şehadet makamına ulaştırdı. Terör bu toprakların kaderi değil. Ne bir karış toprağımız, ne vatanımız, ne bayrağımız hiçbir terörist unsurun hedefi olmayacak, olamaz. Millet olarak her zaman kenetlendik, bu saldırı karşısında da yekvücut olarak kenetleneceğiz. Allah bir daha böyle acılar göstermesin. Kimden geldiğine bakmaksızın terörün her türünü lanetliyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı