Hak-İş: Her daim Filistin davasının yanındayız

Filistin Devleti Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan’ı ziyaret etti.

AİLE 21.10.2022, 07:10
1
Hak-İş: Her daim Filistin davasının yanındayız
Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Filistin Devleti Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa’yı genel merkezinde ağırladı. Arslan, Hak-İş Konfederasyonu’nun Filistin’in haklı davasında her zaman yanında olduğunu belirterek, “Hak-İş Konfederasyonu olarak, kardeş Filistin halkının haklı davasında daima yanındayız.” dedi.
Arslan, Başkenti Kudüs olan bağımsız Filistin Devleti’nin kurulması konusundaki mücadeleyi desteklediklerini vurgulayarak, “Hak-İş olarak, Filistin mücadelesinin haklılığı konusunda farkındalık uyandırmayı ve gündemde tutmayı önemli bir öncelik olarak görüyoruz. Ulusal ve uluslararası her platformda Filistin davasını savunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Filistin Devleti Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, Hak-İş’in Filistin mücadelesine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Hak-İş’in gücünü ve Filistin mücadelesine verdiği desteği her zaman çok hissettik. Hak-İş, her zaman mağdurların yanında olan ve bu mağduriyetin yarattığı sıkıntıları çok derinden bilen bir konfederasyon. Filistin konusunda verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz. Bundan sonra da işbirliğimiz ve kardeşliğimiz artarak devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı