Hak-İş’ten Uçum’a ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkan Vekili Mehmut Uçum’u ziyaret eden Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, hazırladıkları “Sendikal Haklar ve Çalışma Hayatı” başlıklı raporu sundu.

GÜNDEM 03.04.2021, 04:50
15
Hak-İş’ten Uçum’a ziyaret
Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkan Vekili Mehmet Uçum’u ziyaret etti. Ziyarette Arslan’a Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz ile Hak-İş Genel Sekreteri Eda Güner eşlik etti. Çalışma hayatının hukuksal boyutu ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan görüşmede Arslan, konfederasyonları tarafından hazırlanan “Sendikal Haklar ve Çalışma Hayatı” başlıklı raporu Uçum’a sundu. Ziyarette Arslan, konfederasyonları tarafından hazırlanan “Sendikal Haklar ve Çalışma Hayatı” başlıklı raporu Uçum’a sundu.  Arslan, raporlarında yer alan yeni anayasa, sosyal diyalog mekanizmalarının etkin işletilmesi, kamuda çalışan mevsimlik ve geçici işçilerin sorunlarının çözümü, 696 sayılı KHK düzenlemesinden kaynaklı mağduriyetlerin giderilmesi, sendikal örgütlenme gibi konular ile ilgili de ayrıntılı değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkan Vekili Mehmet Uçum ise değerlendirmesinde Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu’nun tüm sosyal taraflarla çalışmayı önemsediğini belirterek, bu süreçte HAK-İŞ ile işbirliğinin öneminin altını çizdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı