Hakemin kararı sonrası LeBron James çıldırdı: Lakers cephesi öfkeli

Los Angeles Lakers, Boston Celtics'e karşı deplasmanda oynadığı maçta normal sürenin son saniyelerinde kendileri lehine verilmeyen faulden dolayı oldukça öfkeli.

SPOR 29.01.2023, 15:40
Hakemin kararı sonrası LeBron James çıldırdı: Lakers cephesi öfkeli
NBA’de bugün sabaha karşı oynanan maçta Boston Celtics, Los Angeles Lakers‘ı uzatmada 125-119 mağlup ederken karşılaşmaya hakem kararları damga vurdu.
Normal sürenin son bölümlerinde hakemler Los Angeles Lakers‘ın aleyhine bariz şekilde hata yaparak karşılaşmadan mağlup ayrılmasında etkili bir rol oynadı. Bu durum Lakers camiasını oldukça kızdırdı.
Son pozisyonda Boston Celtics‘in yıldızı Jayson Tatum, LeBron James’in koluna açık şekilde müdahalede bulunarak turnikeyi bozdu. Ancak hakem kararı, pozisyonda faul olmadığı yönündeydi.
LeBron James’in tepkisi ise gündemde büyük yankı uyandırdı:
Lakers oyuncusu Patrick Beverley de alışılmadık bir harekette bulundu. Beverley, normal sürenin ardından kameramanlardan birisinin makinesini alarak hakemin yanına gitti. Beverley, bu hareketinin ardından teknik faul ile cezalandırıldı:
Los Angeles Lakers oyuncuları, mağlubiyetin ardından soyunma odasında açıklamalarda bulundu ve kararlara tepki gösterdi. Yıldız oyuncu LeBron James, konuşmasına şu ifadeleri kullandı:
“Karar sonrasında tepkimi gördünüz. Bu çok zor. Buna anlam veremiyorum. Ligde her maç çift hanelerde serbest atış kullanan diğer herkes kadar çembere atak yapıyorum. [Not: LeBron 6 tane kullanıyor] Bunu gerçekten anlayamıyorum. Her gün basketbol izliyorum. Bunun başka kimsenin başına geldiğini görmedim. Garip.”
Takımın diğer yıldızı Anthony Davis ise tepkisini şöyle dile getirdi:
“Bu tam bir saçmalık. Kabul edilemez bir saçmalık. Galibiyetimizi çaldılar. Pozisyonda bariz şekilde faul vardı.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı