Halk TV’de ayrılıklar sürüyor! Sözcü TV o ismi de bünyesine kattı

Halk TV'de ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. İsmail Saymaz'ı bünyesine katan Sözcü TV şimdi ise Halk TV'de programlar yapan İpek Özbey'i kadrosuna kattı. İpek Özbey ayrılık kararını duyurdu.

GÜNDEM 13.04.2023, 23:50
1
Halk TV’de ayrılıklar sürüyor! Sözcü TV o ismi de bünyesine kattı
Halk TV’de İsmail Saymaz’ın ayrılığının ardından bir ayrılık daha yaşandı. Saymaz’ı kadrosuna katan Sözcü TV bu kez Halk TV’de Sansürsüz programı hazırlayıp sunan İpek Özbey’i transfer etti.
İpek Özbey, Halk TV’de ayrıldığını açıkladı. Özbey’in Sözcü TV’de hem gündüz kuşağında hem de haftada bir prime time kuşağında program yapacağı öğrenildi.
Gazeteci İpek Özbey sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün bir karar aldım. Sözcü'den aldığım teklif üzerine 15 aydır çalıştığım Halk TV'den dostça ayrılıyorum. Burada çok güzel günlerim oldu. Başta sevgili patronum Cafer Mahiroğlu olmak üzere Bengü Şap Babaeker ve tüm mesai arkadaşlarıma, kısaca Halk TV ailesine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İpek Özbey, NTV, Cumhuriyet Gazetesi, Hürriyet ve CNN TÜRK’ün de aralarında bulunduğu gazete, dergi ve televizyon kanalında çalıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı