Haluk Levent, Manavgat'taki yangın sonrası gündem oldu: Beni övmeyin

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen yangında bir dram daha yaşandı. Kanser hastası Cemile Öner'in tedavi parası yangında kül oldu. AHBAP kurucusu Haluk Levent yardıma koştu, gündem oldu.

GÜNDEM 30.07.2021, 17:25
44
Haluk Levent, Manavgat'taki yangın sonrası gündem oldu: Beni övmeyin
Sanatçı Haluk Levent, son yaptığı hareketiyle bir kez daha takdir topladı. AHBAP platformu ile yardıma muhtaçların imdadına yetişen, hayırseverler ile yardıma muhtaç insanlar arasında köprü vazifesi gören Haluk Levent bu kez de Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen yangında ‘Cemile Öner’ isimli teyzenin yardımına koştu. Yaptığı yardım faaliyetleri ile öne çıkan sanatçı Haluk Levent, yangında tedavi parasını kaybeden kanser hastası Cemile teyze için sosyal medyadan açık çağrıda bulundu.

30 yıl önce eşini kaybeden Cemile Öner, Manavgat’taki yangında evini kaybetti. Gözyaşları içerisinde evine ağıtlar yakan Cemile teyze, meme kanseri tedavisi gördüğünü söyledi. İki çocuğuyla ortada kalan Cemile Öner, “Küçük de olsa bu evi yaptım. Dişimden, tırnağımdan artırarak her şeyi yaptım. Çocuklarımı helal lokmayla büyüttüm. Antalya'da özel bir hastanede tedavim sürüyordu. Bir ineğim ve 2 küçükbaş hayvanım vardı. Kanser tedavim için ineğimi satmıştım. Kapıyı zorla açıp, alevlerin arasından paramı kurtarmaya çalıştım ama olmadı. Çok üzgünüm. Şimdi ne yapacağım?” dedi.

Görüntüleri medyada ve sosyal medyada yayınlanan 60 yaşındaki Cemile Öner için yardıma koşanlardan biri de AHBAP kurucusu Haluk Levent oldu. Haluk Levent, görüntüleri gördükten sonra sosyal medya platformu Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Haydi annemize gidelim!” dedi.

Kısa sürede çağrısı karşılık bulan Levent, “Ahbaplar Cemile annemize ulaştı. Yanan 15 bin TL’sini sevgili Mehmet S. gönderdi. Ayrıca birçok hayırseverde destek oldu. Para sıkıntısı kalmadı. Şimdi yanan evini yeniden yapacağız. Antalya Valiliğimiz ile temas halindeler. Yakında izin çıkacak ardından evi yaptıracağız.” dedi.
Twitter'da gündem olan Haluk Levent yeni bir paylaşım yaparak şöyle dedi:

“Ben neden TT oldum ki? Bu orman yangınlarını söndürmede bir gram payım yok. 9 ailenin hayatına dokunabildik sadece. Ayrıca yangın bölgelerinde AFAD koordinatörlüğünde çalışmalar yapıyoruz. Hepsi bu. Fazladan bir övgü rüzgârı ile karşı karşıyayım. Sussam kibrime yenileceğim.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı