Hande Ocak Başev kimdir?

Galatasaray Kulübü, CEO'luk görevine Hande Ocak Başev getirildi. yerel ve uluslararası şirketlerde yöneticilik yapan Hande Ocak Başev'in hayatı merak ediliyor. Peki, Hande Ocak Başev kimdir?

GÜNDEM 07.12.2021, 17:30
81
Hande Ocak Başev kimdir?
İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği eğitimi alan ve iş yaşamına Arthur Andersen’da Analist olarak başlayan Başev, daha sonra Accenture’da Danışman ve Arıkanlı Holding’de İş Geliştirme ve Proje Koordinasyon Direktörü olarak görev yaptı.
2005 yılında kurduğu ve bugün İstanbul, Londra, Dubai ve Moskova’daki ofisleriyle yönetim danışmanlığı hizmeti sunan Quattro Business Consulting çatısı altında; yerel ve uluslararası şirketlerde strateji geliştirme, yeniden yapılanma, organizasyonel gelişim ve insan kaynakları sistemlerinin kurulması, yazılım projelerinin yönetimi, kurumsal performans yönetimi, müşteri stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi pek çok alanda başarılı ve uygulanan projelere imza attı.
Başev, aynı zamanda Londra’da dünyanın en büyük dijital pazarlama ağı olan WSI Dijital Pazarlama Hizmetlerinin Londra ve İstanbul Ülke Direktörlüğü’nü yapmaktadır.
Türkiye’nin ilk nöropazarlama araştırma şirketi ThinkNeuro’nun da ortağı olan Başev, nörobilim yöntemlerinin yönetim danışmanlığı alanındaki ilk uygulamalarına öncülük etti. Halen Networkdry, Thinkneuro ve Yönetim Kurulunda Kadın Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Başev, evli ve iki çocuk sahibidir.       

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı