Hareketli saatler! 13. katta İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu görüşecek

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP'de hareketli saatler yaşanıyor. Bugün CHP MYK toplanıyor. Akşam saatlerinde ise İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu görüşecek.

GÜNDEM 01.06.2023, 10:05 01.06.2023, 10:42
4
Hareketli saatler! 13. katta İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu görüşecek

Seçimlerin ardından CHP'de hareketli saatler yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün akşam Ankara'da CHP Genel Merkezi'nde bir görüşme yapacakları belirtiliyor.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sonuçlara dair değelendirmelerini sürdürüyor. Kılıçdaroğlu geçtiğimiz gün akşam Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlayan bir paylaşım yaparak seçim sonrasında ilk kez sesini duyurdu.
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik istifa çağrıları da yapıldı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise İstanbul Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda düzenlenen İstanbul'un fethinin 570. yıl dönümü etkinliğinde yaptığı konuşmada, "Ben zaten yoldayım. O yoldan hiç vazgeçmedim. Bu yürüyüşe birtakım isimler koymaya çalışanlar olabilir. Bu işlerden ben anlamam. Öğrenilmiş çaresizlikler benim defterimde yok." ifadelerini kullandı.
CHP'de bu tartışmalara yaşanırken Ankara'da sıcak bir gelişme yaşandı.
Odatv'den Uğur Can Biçer'in haberine göre, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün akşam CHP Genel Merkezi'nde bir araya geleceği belirtildi.
Görüşme Kemal Kılıçdaroğlu'nun odasının olduğu 13. Katta yapılacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı