Hasan Damar, Dâr-ı Bekaya yolcu edildi

Avrupa Milli Görüş Teşkilatı’nın (IGMG) kurucularından Hasan Damar dualarla ahirete yolcu edildi.

GÜNDEM 05.06.2023, 04:35
6
Hasan Damar, Dâr-ı Bekaya yolcu edildi
Eyüp Sultan Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, IGMG Genel Başkanı Kemal Ergün, Saadet Partisi İstanbul milletvekilleri Bülent Kaya ile Mustafa Kaya, Millî Gazete İmtiyaz Sahibi ve Genel Müdürü Ömer Yüksel Özek, Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, AGD Genel Başkanı Salih Turhan, AGD İstanbul Şubesi Başkanı Mehmet Yaroğlu, IGMG Genel Başkan Danışmanı Muhammet Turhan, AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun yanı sıra merhumun ailesi ve yakınları katıldı.
“ERBAKAN HOCA’MIZIN HEP YANINDAYDI”
Cenazeye katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, rahmetli Hasan Damar’ın bir dava insanı olduğunu belirterek, “Avrupa Millî Görüş’ün kurucularından olan Hasan Damar’ın büyük hizmetleri olmuştur. Erbakan Hoca’mızın hayatta olduğu süre boyunca hep yanındaydı. Hasan Damar kardeşimizin vefatının derin üzüntüsü içerisindeyiz. O, bizim dava kardeşimiz. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Ailesine ve Millî Görüş camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
“O, YÜREKLİ BİR MÜSLÜMAN’DI”
Cenaze töreninde merhumun tabutu başında tezkiye konuşması yapan IGMG Genel Başkanı Kemal Ergün, Hasan Damar’ın yiğit bir dava insanı olduğunu belirterek, “O, yürekli bir Müslüman’dı. Hayatında eğrisiyle doğrusuyla samimi olan insandı. Hiçbir zaman dünya menfaatini, dünyadaki makamları, mevkileri dert edinmedi. Davası Allah’tı, davası kitaptı, Hz. Muhammed’di.” ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı