HATAY'I TEĞET GEÇEN HIZLI TREN PROJESİNİ HALK İSTİYOR

​​​​​​​Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattına Hatay’ın dahil edilmemesine başta vatandaşlar olmak üzere birçok kesimden tepkiler gelmeye devam ediyor.

GÜNDEM 15.08.2022, 19:23 15.08.2022, 20:18
61
HATAY'I TEĞET GEÇEN HIZLI TREN PROJESİNİ HALK İSTİYOR

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattına Hatay’ın dahil edilmemesine başta vatandaşlar olmak üzere birçok kesimden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Daha önce MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı'nın gündeme taşıdığı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel'in destek verdiği ve birçok sivil toplum kuruluşunun zaman zaman gündeme getirdiği hızlı trenin Hassa, Kırıkhan, Antakya’ya kadar uzatılması için ek proje yapılmasına yönelik AK Partili 5 milletvekilinin de katkıda bulunacaklarını belirtmelerine rağmen hızlı tren Hatay’ı teğet geçti.

HATAY, ULAŞIMDA KONFOR İSTİYOR

Yıllardır sözü verilen ve projelere ekleneceği ifade edilen hızlı tren projesinde Hatay bu seferde es geçildi. Ulaşımda kaliteli ve konforlu yolculuk tüm Hatay’lı ve Hatay'a gelecek insanların doğal hakkıdır.

HATAY’A ÜVEY EVLAT MUAMELESİ!

Hatay’a üvey evlat muamelesi uygulandığı söylemleri, hızlı tren projesine Hatay’ın dahil edilmemesiyle vatandaşlar arasında üvey evlat meselesi tekrar gündeme taşındı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı