Hava durumu: Kavurucu sıcaklar etkili! (İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu)

Hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Buna göre kavurucu sıcaklar etkisini sürdürüyor. İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve yurtta hava durumu...

GÜNDEM 03.08.2021, 08:45
12
Hava durumu: Kavurucu sıcaklar etkili! (İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu)
Hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Yurtta kavurucu sıcaklar etkisini sürdürecek. Hava sıcaklığı bugünde Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'de mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredecek.
Yurdun kuzeydoğu kesimleri bugün parçalı ve yer yer çok bulutlu geçmesi beklenirken yağışların Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Artvin ve Hakkari çevreleri ile Samsun'un doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde etkili olması bekleniyor.
Rüzgar bugün kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile Akdeniz'in iç ve yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

İstanbul'da hava bugün aşırı sıcak olacak. Bu gece saatlerinden itibaren İstanbul'da nem oranı artacak ve hava daha da bunaltacak.
Bugün İstanbul'da havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. günün en yüksek sıcaklığının 37 derece olması bekleniyor.

Ankara hava durumu bugün aşırı sıcak olacak. Sıcak havanın etkisinde olan Ankara'da rüzgar da etkili olacak ancak serinletmeye yardımcı olmayacak.
Ankara'da günün en yüksek sıcaklığının 37 derece olması bekleniyor.

İzmir'de bugün kavurucu sıcak etkili olacak. Hava da sert rüzgar var az da olsa İzmir'i serinletecek.
İzmir'de günün en yüksek sıcaklığının 40 derece olması bekleniyor.
Öte yandan İzmir'de perşembeden itibaren hava daha nemli olacak ve sıcaklıklar bunaltacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı