Hava durumu: Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar artacak ancak...

Hava durumu ile ilgili Meteoroloji dikkat çeken uyarıda bulundu. Sıcaklıkların artacağını belirten Meteoroloji, yurtta sağanak yağışın da devam edeceğini duyurdu.

GÜNDEM 07.06.2021, 10:30
Hava durumu: Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar artacak ancak...
Hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni haftanın tahmini yayınlandı. Buna göre mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklar artışa geçecek ancak sağanak yurtta etkisini sürdürmeye devam edecek. Yurtta yerel sağanaklar etkisini hafta boyunca sürdürmesi beklenirken İstanbul’da bugün ve yarın etkili olacak.

Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu olacağını belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaz yağmuru olarak adlandırılan yerel yağışlarına Marmara, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Manisa, Kütahya, Çorum, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri, İzmir ile Tokat’ın kuzeyi, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artarak, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı