Hava durumu: Meteoroloji'den yağış ve sıcaklık uyarısı

Hava durumu için Meteoroloji'den son tahmin geldi. Bugün yurdun kuzey doğusunda sağanak etkili olurken yurt genelinde ise sıcaklık artacak.

GÜNDEM 11.07.2021, 09:40
16
Hava durumu: Meteoroloji'den yağış ve sıcaklık uyarısı
Hava durumu son dakika haberi!
Hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Bugün yurdun kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, kuzeydoğusunda yağışın etkili olacağı tahmin edilirken diğer yerlerinde az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.
Sağanak yağışların Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde etkili olması bekleniyor. Yağışların; sabah saatlerinde Ordu ve Giresun çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Yurdun hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ve orta kuvvette, Kuzey Ege'de yer yer kuvvetli (30-50 km/sa), Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneyinde güneybatı yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı