Hava durumu: Sıcaklıklar düşecek! İstanbul ve Ankara üşüyecek

Hava durumu yeni haftanın ilk gününde mevsim normallerinin üstünde seyrederken hafta ortasından itibaren sıcaklıklar düşecek. İstanbul ve Ankara'da yaşayanlar üşüyecek.

GÜNDEM 20.09.2021, 15:05
8
Hava durumu: Sıcaklıklar düşecek! İstanbul ve Ankara üşüyecek
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden hava durumu ile ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Yeni haftaya hava sıcaklıkları batıda mevsim normalleri üzerinde seyrederken yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, diğer bölgeleri yer yer çok bulutlu geçiyor.
Bugün Karadeniz'in iç kesimleri ile Ankara'nın kuzeyi, Sivas'ın kuzeyi, Kırklareli, Çankırı, Yozgat, Kastamonu, Sinop, Kars, Ardahan ve Erzurum ile gece saatlerinden itibaren İstanbul ve çevrelerinde kısa süreli sağanak yağış bekleniyor.

Mevsim normalleri üzrinde seyreden hava sıcaklığı hafta ortasından itibaren düşüşe geçecek. Hava sıcaklıklarının Çarşamba gününden itibaren kuzey kesimlerden başlayarak yurt genelinde hissedilir derecede azalacak.
Perşembe günü sıcaklık yurt genelinde mevsim normallerinin altında olacak.

Meteoroloji'nin tahminlerine göre sıcaklıkların 10 derece düşmesi bekleniyor. İstanbul ve Ankara'da bugün kavurucu sıcak hava etkili olurken Çarşamba gününden itibaren sıcaklık düşecek. İstanbul ve Ankara'da yaşayan vatandaşlar hava sıcaklıklarının düşüşü ile Perşembe günü üşüyecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı