Hayırsız evlat Karabük'te tartıştığı anne ve babasını bıçakladı

Karabük'te yaşanan korkunç bir olayda, tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayan bir genç, kendi anne ve babasını bıçakladı.

ASAYİŞ 28.09.2023, 15:35
2
Hayırsız evlat Karabük'te tartıştığı anne ve babasını bıçakladı
Karabük'ün Eflani ilçesine bağlı Çemçi köyünde meydana gelen trajik bir olayda, K.K. (35) isimli birey, henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden ailesiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle K.K., annesi Z.K. (65) ve babası İ.K.'yi (68) bıçakladı.
Hemen olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak İ.K.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olay yerine gelen jandarma ekipleri, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen şüpheli K.K.'yi gözaltına aldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
Namaz Vakti 30 Kasım 2023
İmsak 06:00
Güneş 07:25
Öğle 12:32
İkindi 15:08
Akşam 17:30
Yatsı 18:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı