Hepimizin gündemi aynı: Geçim ittifakı!

Seçim ittifakı tartışmalarının yaşandığı bir dönemde Saadet Partisi’nden dikkat çeken çıkış…

GÜNDEM 04.04.2021, 04:35
18
Hepimizin gündemi aynı: Geçim ittifakı!
Partisinin, İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Ülkemizin, insanlarımızın dertleri her geçen gün artarken, ülkemizde asıl konuşulması gerekenler ne yazık ki konuşulmuyor! Milletimizin tenceresi kaynamıyorken derdimiz, seçim değil geçim!” dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezi binasında pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’nda konuştu. İktidarın 19 yıllık süreçte mağdurlar oluşturduğunu ifade eden Karamollaoğlu, “Liyakati esas almadılar, işsizler ordusu oluşturdular. İyi gün, kötü gün demeden vergi topladılar; esnafımızı, insanımızı zor günlerinde yalnız bıraktılar. Yanlış politikalarda ısrarcı olarak ekonomiyi çıkmaza soktular, insanımızı hayat pahalılığına mahkûm ettiler. Kendileri varlık içinde yüzerken, milyonların geçim derdini görmezden geldiler” diyerek hükümetin vatandaşların durumunu görmezden geldiğini söyledi.
İktidarın ciddiyetsiz bir tavırla ülkeyi yönettiğini vurgulayan Karamollaoğlu, “Çok açık bir şekilde cevap vermek gerekirse; bu perişan halin tek sorumlusu ülkeyi yöneten iktidardır, iktidarın ciddiyetsiz tavrı, keyfi yönetim anlayışıdır. Allah aşkına bir ülkenin Merkez Bankası başkanı sürekli değişir mi? 2 yılda 4 başkan değiştirildi! Son değişikliğin bu ülkeye yüklediği külfet doların gecelik 1 lira artışı ile 435 milyar liralık yük olmuştur. Bir gecede fakirliğimiz katlandı arttı ama bu vahim durum iktidarın umurunda dahi olmadı! Nasıl olsun ki! Bu keyfi yönetim sadece ekonomide mi? Hayır, bu arkadaşlar her alanda keyfiliğin, ciddiyetsizliğin içerisindeler” diye tepki gösterdi.
Karamollaoğlu, Saadet Partisi olarak haksızlığın karşısında susmayacaklarını belirterek “İktidara sesleniyorum; yanlış yapıyorsunuz, daha da kötüsü bu yanlışlıkları bilerek, isteyerek, hatta inadına yapıyorsunuz! Biz, Türkiye’yi yönetme tarzınıza razı değiliz!  Gençlerimizin boğazının sıkılmasına razı değiliz! Adeta; ‘bir tanesi Balgat’ta, diğeri Söğütözü’nde olmak üzere iki siyasi parti açık kalacak, diğerlerinin ve tüm kurumların kapısına kilidi vurun’ noktasına geldiniz; evet bu hoyratlığınıza en yüksek sesle itiraz ediyoruz! Her saniye kriz üstüne kriz yaşayan, her gün gerilimin ve kutuplaşmanın tırmandığı bu iklimin artık son bulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.
Son zamanlarda sık sık gündeme gelen seçim ittifaklarına da değinen Karamollaoğlu, “Saadet Partisi olarak, tüm il ve ilçe kademelerimizle her bir insanımızın geçim mücadelesine destek olmak, onları dinlemek, seslerini duyurmak, çözümler üretmek, tencerelerinde dert değil aş pişirebilmek için seçimden önce ‘Geçim İttifakı’ kuralım diyoruz. Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere, ‘Hayır!’ diyen tüm vatandaşlarımızla ‘Geçim İttifakı’nda buluşma kararı aldığımızı huzurlarınızda ilan ediyorum. Milletimizin tenceresi kaynamıyorken derdimiz, seçim değil geçim!” ifadelerini kullanarak “Geçim İttifakı” kampanyasını kamuoyuyla paylaştı.
Saadet Partisi tarafından kamuoyuyla paylaşılan ve milyonlarca vatandaşı doğrudan ilgilendiren kampanyaya internet sitesi aracılığıyla ulaşılabilecek. Duyurulan kampanyaya gecimittifaki.com internet adresi üzerinden herkes katılabilecek.
‘Geçim İttifakı’ çağrısı:
“Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere, ‘Hayır!’ diyen herkesle, hepimizin gerçek gündemi için ‘Geçim İttifakı’nda buluşuyoruz!”
Son zamanlarda sık sık gündeme gelen seçim ittifaklarına da değinen Karamollaoğlu, “Saadet Partisi olarak, tüm il ve ilçe kademelerimizle her bir insanımızın geçim mücadelesine destek olmak, onları dinlemek, seslerini duyurmak, çözümler üretmek, tencerelerinde dert değil aş pişirebilmek için seçimden önce ‘Geçim İttifakı’ kuralım diyoruz” dedi.
* KaramollaoğlU, “Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere, ‘Hayır!’ diyen tüm vatandaşlarımızla, ‘Geçim İttifakı’nda buluşma kararı aldığımızı huzurlarınızda ilan ediyorum. Milletimizin tenceresi kaynamıyorken derdimiz, seçim değil geçim!” ifadelerini kullanarak ‘Geçim İttifakı’ kampanyasını kamuoyuyla paylaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı