Herkes bildiğini söyleyecek... Sinan Ateş'in dayısı süre verdi

Ankara'da 30 Aralık'ta ofisinden çıktığı sırada kurşunların hedefi olan Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinin üzerinden bir aydan fazla zaman geçti Sinan Ateş'in dayısı süre verdi.

GÜNDEM 01.02.2023, 23:00
4
Herkes bildiğini söyleyecek... Sinan Ateş'in dayısı süre verdi
Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş için 11 Şubat Cumartesi günü Bursa'da '40 Mevlidi' okutulacak. Eşi Ayşe Ateş ve aile bugüne kadar hep 40 günlük yas sürecinin bitmesini beklerken dayı Halil İbrahim Bozkurt'tan dikkat çeken bir açıklama geldi.T24'ten Candan Yıldız'a konuşan Sinan Ateş'in dayısı Halil İbrahim Bozkurt, cenazenin kırkının çıkmasını, AK Partili bazı isimlerin cinayetin aydınlatılması verdikleri sözleri tutmasını beklediklerini ifade ederek, “Sabırla bekliyoruz. Verilen sözlerin tutulmasını bekliyoruz. Biz de sözümüzü tutarak Sinan'ın kırkının çıkmasını bekliyoruz. Eğer sözler tutulmazsa yurdun her köşesinden bizi bekleyen dostlarımız konuşmaya başlayacaklar. Herkes bildiğini söyleyecek. Aile olarak kenarda oturacak halde değiliz" dedi.
Semih Yalçın'ın isim vermeden Sinan Ateş'in çocuklarının düşünülmesini istemesi üzerine Ayşe Ateş, "Eşimin ve çocuklarımın ismini ağzına alma, benim de sabrımı zorlama" demiş ve şu sözlerle 40 gün vurgusu yapmıştı: "Kör değiliz, sağır değiliz, dilsiz değiliz. Duam ve beklentim odur ki şehidimizin kırkı çıkmadan gerçekler ortaya çıksın." demişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı