Herzog'un katil İsrail'i Kudüs'te sapkınlık yürüyüşü yaptı!

Yitzhak Herzog ile el sıkışıp katil İsrail'le normalleşen Müslüman liderler, Kudüs'te yapılan sapkınlık yürüyüşüne sessiz kaldılar.

DÜNYA 01.06.2023, 21:50
3
Herzog'un katil İsrail'i Kudüs'te sapkınlık yürüyüşü yaptı!
Katil İsrail rejimi, Kudüs'te yaptığı sapkınlık yürüyüşünü sosyal medyadan tüm dünyaya servis etti. Sapkınlık yürüyüşündeki fotoğraflarda, hayvanların, bebeklerin ve çocukların da sapkınlığa alet edilmesi dikkat çekti.
İsrail'in ABD Büyükelçiliği resmi hesabı paylaşımında şunları yazdı:
"Şuan Kudüs'te gerçekleştiriliyor"
"Bu Onur Ayı, ABD İsrail Büyükelçiliği LGBTQ+ topluluğuyla gururla birlikte duruyor ve eşitlik, herkese saygı konusundaki taahhüdünü yeniden teyit ediyor. Bu ay neşe, görünürlük ve daha kapsayıcı bir geleceğe doğru ilerleme ile dolu olsun"


İsrail Dışişleri Bakanlığı ve İsrail Devleti resmi Twitter hesapları da paylaşımlarında şunları yazdı:
"Şu anda oluyor: Hayatın her kesiminden binlerce İsrailli, sevgi, hoşgörü ve çeşitliliğe destek gösterisi olarak #Kudüs Onur Yürüyüşü'nde yürüyor. #GururAyı2023
Kudüs Onur Yürüyüşü 2023"




İşgalci İsrail rejimi, Batı Asya'daki halkı Müslüman olan ülkelerin işbirlikçi liderleriyle, İsrail düşmanı Direniş'i zayıflatmak için birer birer Normalleşme Anlaşmaları (Abraham Accords) imzalamıştı. 
Katil İsrail'in Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 9 Mart 2022'de Ankara'ya gelmiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Herzog'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşılamıştı. Mehmetçiğe taşıtılan İsrail bayrakları hafızalara çivi gibi çakılmıştı.
Katil İsrail'in Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 30 Mayıs 2023'te Bakü'ye gitti ve Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile el sıkıştı.
Herzog'un yeniden seçildiği için tebrik ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yönetimlerinin, Kudüs'te yapılan yürüyüşle alakalı sessiz kalmaları dikkat çekti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı