Hesapları sil baştan yaptıran son anket sonuçları: Erdoğan yenildi

Bu kez partilerin oy oranı değil ‘Erdoğan’a asla oy vermem’ diyenlerin oy oranına dikkat çekildi. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal son anket sonuçları hatırlatmasında bulunarak ‘Erdoğan yenildi’ dedi.

GÜNDEM 19.11.2022, 17:20 19.11.2022, 18:28
3
Hesapları sil baştan yaptıran son anket sonuçları: Erdoğan yenildi

Son anket sonuçları her geçen gün 20 yıldır Türkiye’yi yöneten AK Parti hükümetinin sonunun geldiğini ortaya koyarken Beştepe ve iktidar cephesi gelen son anket sonuçları sonrası yeni yeni hesaplar yapıyor. Son anket sonuçları özelde AK Parti ve genelde Cumhur İttifakı cephesinde durumun iç açıcı olmadığı ortaya koyarken AK Parti iktidarı Cumhur İttifakı ortağı MHP ile 50+1 almak için türlü türlü hesap ve plan içerisinde olduğu Ankara kulislerinde sıkça konuşuluyor. Son anket sonucu gören Erdoğan cephesinde de işlerin her geçen gün kötüye gittiği belirtiliyor.Millet İttifakı üyesi DP Genel Başkanı Gültekin Uysal son anket sonuçları hatırlatmasında bulunarak ‘Erdoğan yenildi’ dedi.
Öte yandan Millet İttifakı üyelerinden Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’dan son anket sonuçları ile ‘Erdoğan’a asla oy vermem’ diyenlerin oy oranına dikkat çekti.
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Antalya’nın Manavgat ilçesinde partisinin teşkilatına yaptığı ziyarette, “Erdoğan Türk milletine, cumhuriyete, demokrasiye yenilmiştir. İktidara yakın şirketlerin anketlerinde bile ‘Asla Erdoğan’a oy vermem’ diyen seçmen kitlesi en az yüzde 55'tir. Kimse merak etmesin, Altılı Masa’nın ortaya koyacağı Cumhurbaşkanı adayı, büyük bir destekle seçimi kazanacaktır.” ifadelerini kullandı.Son anket sonuçları AK Parti ve Saray cephesinde olumsuz durumu ortaya koyarken iktidar bu çıkmazdan kurtulmak için seçimi kazanma hesapları üzerine yoğunlaşmış durumda…Erdoğan’dan bomba hamle! Kendini kurtarmak için o çalışmayı başlattı
Siyasi ve Hukuki İşlerinden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı 17 Kasım’da yaptığı açıklamada, “Erken seçimi gerektirecek hiçbir olgu yok. Seçim inşallah 18 Haziran 2023'te yapılır.” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı