"Heyecanlandım ama kusura bakmasınlar hiçbir inandırıcılığı yok"

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 'İnsan Hakları Eylem Planı' hakkında dikkat çeken sözler sarf etti.

GÜNDEM 04.03.2021, 14:00
11
Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ' İnsan Hakları Eylem Planı' hakkında "Heyecanlandım ama kusura bakmasınlar hiçbir inandırıcılığı yok" değerlendirmesinde bulundu.
Yılman yazısında, "Bildiğiniz gibi önceki gün bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından paylaşıldı İnsan Hakları Eylem Planı… Canlı canlı izledim. Sanırım üzerinden 3 saat filan geçmişti ki, sordu Habertürk TV’de Veyis Ateş; 'Ne düşünüyorsun? Yorumun nedir?' 'Çok heyecanlandım… Çok heyecan verici buldum!' cevabını verdim. Ancak artık bu ifadeleri kullanırken nasıl bir yüz ifadem oluşmuşsa… Veyis’e kal geldi bir an bu yanıtımla. İşte o kal durumundan kurtarmak için hemen arkadan şu ifadeyi ekledim; 'Heyecanlandım ama kusura bakmasınlar hiçbir inandırıcılığı yok!' Hâlâ da aynı şeyi diyorum. Evet. Açıklanan eylem planı dört dörtlük. Olağanüstü. Ancak ya bu plan da tıpkı öncekiler gibi sadece yazıda kalırsa? Ben bir daha mı hüsran yaşayacağım? Bir daha mı hayal kırıklığı yaşayacağım? Bir daha mı alay konusu olacağım? Asla! O nedenle bu kez temkinliyim" ifadesini kullandı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı