Hilal Kaplan TRT yönetimine atandı! İşte TRT'nin yeni yönetim kurulu

Hilal Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından TRT'ye Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. İşte TRT'nin yeni yönetim kurulu...

GÜNDEM 14.07.2021, 09:15
32
Hilal Kaplan TRT yönetimine atandı! İşte TRT'nin yeni yönetim kurulu
TRT'de yönetim değişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre TRT Yönetim Kurulu üyeleri belli oldu. Hilal Kaplan, TRT yönetimine atandı.
TRT'nin yönetim yapısı değişti. Önceki yönetmelikte 'Genel Müdür, Yönetim Kurulunun başkanıdır' ibaresiyle aynı isim tarafından yürütüleceği belirtilen TRT Yönetim Kurulu Başkanlığı ve TRT Genel Müdürlüğü fonksiyonları ayrıldı. Böylece Yönetim Kurulu Başkanlığı 'karar organı', Genel Müdürlük ise 'icra organı' olarak faaliyet yürütecek.
TRT'de yapılan bu değişiklik ile birlikte TRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, TRT Genel Müdürü ise Mehmet Zahid Sobacı oldu. Yapılan bu atamalar ile birlikte TRT Yönetim Kurulu üye sayısı da 7'den 9'a çıkarıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, TRT yönetimine atandı. İşte TRT'nin yeni yönetim kurulu şöyle:
"Ahmet Albayrak, Mehmet Zahid Sobacı, Atakan Yılmaz, Hilal Kaplan Öğüt, Meryem İlayda Atlas Çetin, Mücahid Eker, Oğuz Göksu, Oğuzhan Bilgin, Veysel Kurt."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı