Son Dakika

Hıncal Uluç: Galatasaray, Lazio'yu Fatih Terim'e rağmen yendi

Hıncal Uluç, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio'yu Fatih Terim'e rağmen yendiğini belirtti.

SPOR 18.09.2021, 08:35
7
Hıncal Uluç: Galatasaray, Lazio'yu Fatih Terim'e rağmen yendi
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi grup mücadelesindeki ilk maçında Lazio'yu 1-0 yenmişti. Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'ın bu galibiyetini Fatih Terim'e rağmen olduğunu belirterek "Fatih Hocam, gol yemek için Lazio hocasından daha fazla uğraştı inanın.. Galatasaray'ın golünü, Lazio atmıştı, resmen, alenen. Asist yapan Lazio'luydu. Tutup elleriyle içeri atan da, yani golü yapan da.. Kendi kalesine atılan çok gol gördük ama, böylesi inanın Youtube'lara geçecek ve tarih boyu kalacak bir örnektir. Fatih Hocam, hem de centilmen bir ev sahibi olarak bu ikramın altında kalmak istemiyordu sanki." diye yazdı.
Galatasaray'ın atamadığı golü, Lazio'nun kendi kalesine attığını savunan Uluç, "Gene o uyuz yana ve geriye Fatih Terim futboluna döndük. Gene hücum presi, hatta orta alanda bastırmayı bile bırakıp, tüm takım bizim 18'e kadar gerileyerek tek hat üzerinde dizilmeye başladık.. En fecisi, rakip için en iyi asistçi Muslera ile oynamaya başladık." dedi.
"Yahu hocam, Mustafa Kemal'den örnek verdik sana.. "Hattı savunma yoktur, alanı savunma vardır" diye..." ifadelerini kullanan Uluç, şöyle devam etti:

"10 kişiyi kendi 18'in üzerinde çizgi yapmakla savunma mı olur?. Adamlar yarı sahamızda demarke eğleniyorlar sanki.. Allah'tan şutları dağlara taşlara ya da 30-40 metreden Muslera'ya.. Allah'ı var, onları yemiyor Muslera da..
Özet mi?. Fatih ne kadar Sarri için oynuyorsa, Sarri de o kadar Fatih için sanki.."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı