Hıncal Uluç'tan Terim'e şok suçlama: O gün bugün kendine gelemedin

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'da sistemin yanlış olduğunu savunarak Teknik Direktör Fatih Terim'e sert sözler kullandı.

SPOR 24.09.2021, 08:55
Hıncal Uluç'tan Terim'e şok suçlama: O gün bugün kendine gelemedin
Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Kayserispor'a 3-0 yenilen Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'e flaş suçlamada bulundu.
"Terim, formaları tamamen kişisel sempati ve antipatileri ile dağıtıyor" şeklindeki suçlamada bulunan Uluç, şu ifadeleri kullandı:
"Terim, formaları tamamen kişisel sempati ve antipatileri ile dağıtıyor. Bu yüzden de hiçbir futbolcuya, özellikle de gençlere hiç güven vermiyor. Haftalar evvel yazmıştım bunu manşetten Hocam ve demiştim ki.. Bu futbolcular senin için oynamaz!." Oynamıyorlar işte Hocam.. Sana güvenmedikleri için, sen formayı adil dağıtmadığın için oynamıyorlar. Antrenman yanlış, sistem yanlış, her şey yanlış o ayrı.." 
Uluç, Fatih Terim hakkında şöyle devam atti:
"Önce Euro 2016 Milli Takım bozgunu yıktı seni Hocam.. Suçu futbolculara yüklediğin için, Türk oyunculardan nefret ettin. Sahaya yedekleri dahil tümü yabancı kadrolarla çıkmaya başladın. Toparlanır gibi oluyordun ki, Alaçatı krizini yaşadın, kafan iyice dağıldı. O gün bugün kendine gelemedin Hocam.."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı