HUAWEI, FreeBuds 4’ü tanıttı

Huawei, en yeni True Wireless Stereo (TWS) Bluetooth kulaklığı olan HUAWEI FreeBuds 4'ü piyasaya sürdü.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 03.06.2021, 09:20
6
HUAWEI, FreeBuds 4’ü tanıttı
Huawei'nin TWS kulakiçi kulaklık serisine eklenen True Wireless Stereo (TWS) Bluetooth kulaklığı, dünyanın ilk Uyarlanabilir Kulak Eşleştirme (Adaptive Ear Matching) aktif gürültü önleme (ANC) teknolojisine sahip. ANC teknolojisi, konforu, yüksek çözünürlüklü ses kalitesi ve akıllı ses bağlantısı ile HUAWEI FreeBuds 4, yalnızca ses kalitesi sunmakla kalmayıp, aynı zamanda açık ANC dinleme deneyimini yepyeni bir düzeye taşıyor.

2019'da Huawei, dünyanın ilk açık ANC TWS kulakiçi kulaklıkları olan HUAWEI FreeBuds 3'ü tanıttı ve sonunda tüketicilerin, sürükleyici ANC ses kalitesinden faydalanırken aynı zamanda açık tasarım kulaklık kullanma rahatlığının keyfini çıkarmasını sağladı. Yaklaşık iki yıllık sürekli Ar-Ge yatırımı ve teknik uzmanlık birikiminden sonra, HUAWEI FreeBuds 4, donanım ve yazılım düzeyinde iyileştirilmiş gürültü önleme özelliğine sahip, yeni yükseltilmiş Open-fit ANC teknolojisi ile donatılmış olarak piyasaya sürüldü.
Kullanıcıların kulak şeklini ve kullanım durumunu otomatik olarak algılayan HUAWEI FreeBuds 4, her kullanıcı için optimum gürültü engelleme kurulumunu akıllı bir şekilde belirler. En konforlu gürültü giderme deneyimini sağlayan ürün, kullanıcıların kullanım durumu ne olursa olsun tutarlı ve yüksek çözünürlüklü ses kalitesine sahip olmalarını sağlar.
Yeni HUAWEI FreeBuds 4, yükseltilmiş gürültü engelleme performansı sağlamak için çift mikrofonlu gürültü engelleme teknolojisine sahip. Mikrofonların ortam gürültüsünü çok daha yüksek doğrulukla almasını ve endüstri lideri seviyelere ulaşmasını sağlayan çift mikrofonlu gürültü engelleme teknolojisini kullanan ürün, endüstrinin ilk açık-fit kulakiçi setini barındırıyor. HUAWEI FreeBuds 4, ANC kapatıldığında 4 saat kesintisiz müzik çalma deneyimi sunuyor. Kesintisiz müzik çalma süresi ANC açıkken 2,5 saatken, şarj kutusu ile birlikte 22 saate kadar çıkabiliyor. Ayrıca, endüstri lideri hızlı şarj teknolojisi, 15 dakikalık şarjla 2,5 saatlik ses keyfi sağlıyor.
HUAWEI FreeBuds 4'ün şarj kutusu sadece 21,2 mm ve önceki modele göre yalnızca 38 g ağırlığında, bu da önceki modele göre %6,3 daha küçük ve %20,8 daha hafif olduğu anlamına geliyor. Genel olarak basit ama sofistike bir his sergileyen rafine işçilikle birlikte simetrik olarak yuvarlak bir tasarım benimseyen HUAWEI FreeBuds 4, Seramik Beyaz, Gümüş Frost renk gruplarına sahip.
Akıllı ses bağlantısıHuawei'nin tüm senaryolara uygun cihaz ekosisteminden ve kablosuz bağlantı konusundaki birikmiş uzmanlığından yararlanan HUAWEI FreeBuds 4, yakınlık eşleştirme, bulut bilgi paylaşımı yoluyla eşleştirme, çift cihaz bağlantısı ve Ses Bağlantı Merkezi gibi çeşitli bağlantı özellikleri sunuyor. Kulaklıklar, Huawei akıllı telefonlardan tabletlere ve Huawei PC'lere kadar herhangi bir EMUI tabanlı cihaza bağlanarak tüketicilere gerçekten kusursuz bir ses bağlantısı deneyimi sunuyor ve bir ara bağlantı çağını başlatıyor.
HUAWEI FreeBuds 4 ile çift cihaz bağlantısı destekleniyor. Bir Huawei akıllı telefon, tablet, PC, akıllı saat veya akıllı ekran veya Android, iOS veya Windows çalıştıran diğer akıllı cihazlar olsun, herhangi iki cihaz HUAWEI FreeBuds 4'e aynı anda bağlanabiliyor. Bu, kullanıcıların herhangi bir aramayı kaçırmadan en sevdikleri müziklerin veya şovların keyfini çıkarmalarını sağlıyor. Bir arama geldiğinde, müzik veya program duraklatılır ve sorunsuz bir şekilde aramaya geçiş yapılabilir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı