HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük istifa etti

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, bugün il başkanlığı görevinden ayrıldığını duyurdu.

SİYASET 29.04.2021, 17:35
14
HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük istifa etti
HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı'nda sürpriz bir istifa yaşandı. 3 dönemdir HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı olarak görev yapan Erdal Elibüyük görevinden bugün itibarıyla ayrıldığını açıkladı. 
Erdal Elibüyük açıklamasında, "HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı görevinden bugün itibari ile ayrılıyorum. Şimdiye kadar yol yürüdüğüm bütün yol arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini benden dolayı geçen bütün haklarım helaldir. Kıymetli dostlarım ayrılık kararımın ardında farklı bir görev veya sebebi var mı soruyor, merak ediyorlar. Şu an için partinin herhangi bir kademesinde görev almayacağım. Ayrılık kararım sağlık sorunlarım ve istirahat olarak ifade edebilirim. Saygılarımla...'' ifadelerini kullandı. 
Erdal Elibüyük, dün yaptığı sosyal medya paylaşımında ise, "Siyaset arenasının tefrikaları, kirli ilişkileri, ali cengiz oyunları, şantajları hepsi birer nasihat, tefekkür babında alemi cihana ders olsa yeter. Tecrübe ettim ki; Dürüst siyaset yapanlar daima rahmetle anıldı, günü birlik siyaset yapanlar ise unutulup gitti. İbret ola!" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı