Hull City, milli oyuncuyu kadrosuna kattığını duyurdu

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, milli oyuncu Doğukan Sinik'in Antalyaspor'dan transferini resmen açıkladı.

SPOR 20.07.2022, 21:05
2
Hull City, milli oyuncuyu kadrosuna kattığını duyurdu
Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor futbolcusu Doğukan Sinik Hull City’ye transfer oldu. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu  İngiltere Championship ekibi Hull City, Türkiye’den bir transferde daha mutlu sona ulaştı.
Fenerbahçe’den Allahyar ve Ozan Tufan’ı kadrosuna katan İngiliz ekibi, Antalyaspor’dan milli futbolcu Doğukan Sinik’i de renklerine bağladığını resmen duyurdu.
Hull City, 23 yaşındaki orta alan oyuncusu ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzalandığını paylaştı. Doğukan Sinik, sağlık kontrolünden geçmesinin ardından sezon öncesi hazırlıklarını İspanya’nın Marbella kentinde sürdüren Hull City’nin kampına katılacak.
Antalyaspor formasıyla geçen sezon 31 lig maçında 3 gol ve 7 asiste imza atan Doğukan Sinik, 5 kez görev aldığı A Milli Takım’da ise 2 kez ağları sarstı.

Antalyaspor Kulübü, Doğukan Sinik’e yeni takımında başarı diledi. Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Yolun açık olsun Doğukan Sinik. Futbolcumuz Doğukan Sinik’in transferi konusunda Hull City ile anlaşmaya varılmıştır. Altyapımızdan yetişerek kulübümüze uzun yıllar hizmet eden Doğukan Sinik’e teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı