Hürriyet'te büyük skandal: Burak Taşçı’nın bütün yazıları kaldırıldı

Hürriyet'te büyük bir skandal ortaya çıktı. Bu skandalın ortaya çıkması sonrası ise Gazeteci Burak Taşçı’nın Hürriyet gazetesindeki yazılarının tamamı kaldırıldı.

GÜNDEM 27.08.2022, 15:45
6
Hürriyet'te büyük skandal: Burak Taşçı’nın bütün yazıları kaldırıldı
Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu’nun adının da zikredildiği yolsuzluk ve rüşvet ağı iddialarında adı geçen Hürriyet gazetesinde görevli gazeteci Burak Taşçı’nın Hürriyet gazetesindeki yazılarının tamamı internet sitesinden kaldırıldı.
Sahibi Orhan Pala olan Borsa Gündem gazetesi ve Hürriyet ekonomi yazarı Burak Taşçı'ya dair iddialarda bulunulmuştu. Burak Taşçı’nın 2021 yılında yaptığı ve "Mine Tozlu Sineren’in sahte olduğunu iddia ettiği senetteki imzaya ilişkin olarak Adli Tıp Kurumu imzanın taklit olmadığını ve Mine Tozlu Sineren tarafından atıldığını raporlarıyla mahkemeye sundu" ifadelerinin yer aldığı haberine dikkatler çekilirken, paylaşımında yer verdiği adli tıp raporunda bu imzaların Sineren'e ait olmadığına kanaat getirildiğinin yazdığını ileri sürmüştü. 
Medya Radar’ın haberine göre; Hürriyet gazetesi, yazarı olan Burak Taşçı’nın tüm yazılarını internet sitesinden kaldırdı. 
Peker Gazeteci Burak Taşçı ile ilgili olarak şunları da söylemişti: 

“Tüm borsa yatırımcılarının bildiği borsa gündem gazetesi vardır. Sahibi meşhur orhan pala’dır. Ancak esas tehlikeli olan orhan pala’nın yanında uzun yıllar çalışmış olan Hürriyet gazetesinin ekonomi yazarı burak taşçı vardır. Bu ikisi her dönemin borsa manipülasyonları konusunda başrol oyuncularıdır.”
“Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun döneminde de huysuzluk yapan şirketlerle ilgili hem borsa gündem gazetesi hem de Hürriyet gazetesinin ekonomi yazarı burak taşçı beraber karalama kampanyasına girerler. Bu iki ismin en büyük özelliği küçük yatırımcıların mağdur olduğu yani insanların intihar ettiği manipülasyonlara katkı sağlamaktır. Patronların hisselerini tahtacılarla manipülasyon yaparak küçük yatırımcılara bu hisselerin satılabilmesi için organizasyonlar yapmak ve bu yönde haberler çıkarmak bu iki ismin tekelindedir.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı