Hyundai öyle bir kampanya yaptı ki! İşte şaşırtan Hyundai fiyatları...

2021 Hyundai Tucson, Türkiye pazarına resmen girdi. Geçen yılın Eylül ayında duyurulan otomobil, ülkemizde satışa çıktı. Yüksek fiyatlarıyla sürekli gündeme gelen Hyundai özel bir kampanya başlattı

EKONOMİ 27.05.2021, 15:40
22
Hyundai öyle bir kampanya yaptı ki! İşte şaşırtan Hyundai fiyatları...
Birçok markanın çok yüksek fiyat aralıklarında satışa sunulan modelleri araç alacakları epey düşüdürüyor. Bu nedenle de insanların araç sahibi olma hayallerini bekletmesine sebep oluyor. Yüksek fiyatları ile sürekli gündeme gelen otomobil markalarından biri olan Hyundai son zamanlarda birçok modelde ciddi indirimler yaparak en çok ilgi gören otomobil markalarından biri haline geldi.
Mayıs ayında büyük avantajlarla müşterilerin ilgisini çekecek markalardan biri de Hyundai oldu.
Araç sahibi olmak isteyen kişilerin Mayıs ve Haziran ayında Hyundai mağazaları ile iletişime geçmesi gerekiyor.

Aracın fiyatlandırması, lansmana özel olarak 377,000 TL’den başlıyor. Bu fiyat seçeceğiniz donanım seviyesine göre yükselebilir. Aracın Mayıs 2021 için tam fiyat listesi şu şekilde:

Mayıs ayında yaptığı sürpriz indirimlerle gündeme gelen Hyundai birçok modelinde yeni fiyat seçeneği sundu. 
Yeni i10 modellerinde bir çok indirim seçeneği sunan Hyundai birçok model için de indirimli fiyatlarını duyurdu
Kona, Tucson ve Yeni i20 modellerinde Mayıs ayına özel indirimli fiyat seçenekleri sunan Hyundai markasının yeni fiyatları merak ediliyordu.


Zarif tasarım güncellemeleriyle farklılaşan Yeni Hyundai KONA, hafif hibrit dizel ve turbo beslemeli benzinli motor seçeneklerine sahip geliştirilmiş güç aktarım sistemlerinin yanı sıra en son bağlantı ve konfor özellikleriyle da donatıldı.
Tüm Hyundai’ler gibi, Yeni Hyundai KONA da en yüksek kalite standartlarında üretiliyor. Biz de otomobiliniz için endişelenmeden yolculukların keyfini çıkarabilmeniz adına, 5 Yıl ya da 100.000 km (hangisi önce dolarsa) seçeneğini Hyundai Üretici Onarım Güvencesi ile birlikte sunuyoruz.

Yeni ELANTRA’nın parametrik elmas kesim detaylara sahip tasarımı, uzatılmış motor bölümü kapağının ve pürüzsüz tavan çizgilerinin geometrik estetiğini öne çıkararak vizyon sahibi ve yenilikçi stilini tamamlar.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı