İBB Meclisi nisan ayı toplantısı pandemi nedeniyle ertelendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin nisan ayı oturumları pandemi nedeniyle İstanbul Valiliğinin kararı doğrultusunda ileri bir tarihe ertelendi.

GÜNDEM 10.04.2021, 13:05
24
İBB Meclisi nisan ayı toplantısı pandemi nedeniyle ertelendi
İBB Meclisi’nin 12 Nisan Pazartesi günü başlayacak oturumları, Covid-19 salgınında artan vakalar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Meclis oturumları geçtiğimiz yıl da salgın önlemleri kapmasında iptal edilmişti. 
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nin nisan ayı olağan oturumlarının pazartesi günü başlaması planlanıyordu.
Ancak İBB Meclis Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, artan Covid-19 vakaları nedeniyle İBB'nin başvurusu ve İstanbul Valiliği'nin kararı doğrultusunda oturumların ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi. Duyuruda “Ülkemiz genelinde ve İstanbul'da Covid-19 salgınının seyrinde gelinen noktada, vaka sayılarındaki artışlar ve toplantılara iştirak edecek katılımcı sayıları göz önüne alındığında, hastalığın bulaş riskini artırabileceği, fert ve toplum sağlığı açısından tehlike oluşturabileceği değerlendirilerek, 12.04.2021 Pazartesi günü yapılması ilan edilen Nisan ayı olağan İBB Meclis toplantıları İstanbul Büyükşehir Belediyesinin başvurusu ve İstanbul Valiliğinin kararı doğrultusunda ileri bir tarihe ertelenmiştir.” denildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı