İBB'den açıklama: İstanbul için sarı uyarı! Kuvvetli yağışa hazır olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Trakya ve İstanbul'a bu akşam için ani ve kuvvetli yağış bekleniyor. İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan da konu ile ilgili açıklama geldi.

ÇEVRE 18.09.2021, 21:35
13
İBB'den açıklama: İstanbul için sarı uyarı! Kuvvetli yağışa hazır olun
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bugün Edirne çevrelerinde başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların zamanla Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul çevrelerinde kısa süreli ve Yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kısa süreli kuvvetli yağışla birlikte su baskını, sel, yıldırım, ulaşımda aksamalar yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı uyarı sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “AKOM verilerine göre bu akşam özellikle Avrupa Yakası ve Boğaz çevresinde ani ve yoğun yağış beklenmekte. Ani yağışların oluşturacağı olası olumsuz durumlar için ALO 153 ile iletişim kurulabilir” ifadelerini kullandı.

İstanbul Valiliği’nden yapılan uyarıda ise “İstanbul'da kuvvetli yağışlara dikkatli olunmalı” denildi. Valiliğin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı