İBB'den Sabah gazetesine flaş ''Hamidiye Su'' yanıtı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, Sabah gazetesinde yer alan ''Hamidiye Su'' haberine yanıt verdi.

GÜNDEM 23.08.2021, 21:20
18
İBB'den Sabah gazetesine flaş ''Hamidiye Su'' yanıtı
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, Sabah gazetesinde, “Kuyu suyunu vatandaşa 'Hamidiye Su' diye satmışlar” başlığıyla yayımlanan habere ilişkin, "Hamidiye Su’nun tüm kaynakları düzenli olarak analiz edilmektedir; Valilik ve Bakanlık tarafından tescillidir" dedi.
Sabah gazetesinde "Kuyu suyunu vatandaşa 'Hamidiye Su' diye satmışlar" başlığıyla yer alan haberde, Şile’de bulunan ve yaklaşık 2 yıl önce faaliyete geçtiği belirtilen bir kuyudan alınan suyun 'Hamidiye Su' markasıyla satıldığı iddia edildi. İBB'ye ait Hamidiye Su firmasına taşeron olarak dolum yapan şirketin, Şile'deki doğal kaynaklardan su aldığı, kaynak suları yetmeyince kuyu suyunu kullanmaya başladığı ileri sürüldü.
Murat Ongun'un Twitter'da yaptığı paylaşım şöyle: 
"Hamidiye Su’nun tüm kaynakları düzenli olarak analiz edilmektedir. Bazı basın organlarında yazılanın aksine, bir yıl süreyle su tedariği yapılan Kemer Su İşletmeleri Ltd. Şti. de hem Valilik hem de Sağlık Bakanlığı tarafından tescillidir ve düzenli olarak denetlenmiştir."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı