İbrahim Akdağ: Utanmadan o maça döndüler!

Ankaragücü - Galatasaray mücadelesinde Mostafa Mohamed'in kırmızı kart gördüğü pozisyonun içinde yer alan İbrahim Akdağ, Var Odası'na çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPOR 06.03.2021, 09:40
12
İbrahim Akdağ: Utanmadan o maça döndüler!
Ankaragücü - Galatasaray maçının olay adamı İbrahim Akdağ, VAR Odası programına çok önemli açıklamalarda bulundu. Bilindiği gibi sezonun ilk yarısında BB Erzurumspor forması giyen Akdağ, ikinci yarıda Ankaragücü'ne transfer olmuştu. İlk yarıdaki Erzurumspor maçında da Falcao'nun atıldığı pozisyonda da yer alan İbrahim Akdağ, benzer pozisyonda Ankara’da yine Galatasaray'ın kırmızı kart görmesine neden olunca sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından topa tutuldu.

Erzurum’da Falcao’nun yaptığı hareket hakkında konuşan Akdağ, “Falcao'nun Erzurum'da gördüğü kart yüzde 100 sarı karttı. Ankaragücü maçında da gidip ben vurmuşum gibi konuşmalar yapılıyor ama onları da anlıyorum şampiyonluğa oynuyorlar. Pozisyonu diğer açılardan izleyince zaten görülüyor Mohamed'in hareketi...” ifadelerini kullandı.

Mohamed’den aldığı darbeden dolayı ağzında kan olduğunu ifade eden İbrahim Akdağ, “Kan olmadığı iddia ediliyor ama tüm Galatasaraylılar gördü kan olduğunu... Üzülüyorum bunları duyunca...” dedi.

Ligin ilk yarısında oynanan Galatasaray Erzurumspor mücadelesine kadar gidilmesine şaşırdığını aktaran başarılı futbolcu, “Erzurumspor maçına kadar gidilmesi beni şaşırttı. Babel'in bana üç tane yaptığı faul var aynı pozisyonda, onun devamı gol oldu. Utanmadan o maça gitmeleri beni şaşırttı” yorumunda bulundu.

Kimliğinde Trabzon yazan kaç Fenerbahçeli olduğuna vurgu yapan Akdağ, “Benim kimliğimde Trabzon yazıyor. Kimliğinde Trabzon yazan kaç kişi Fenerbahçeli olur? Eski takım arkadaşım Taylan Antalyalı da bilir benim Galatasaray'a ne gibi bir art niyetim olabilir? Avrupa maçlarının hepsinde Galatasaray'ı desteklemiş biriyimdir” dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı