Icardi transferinde Galatasaray'a ciddi bir rakip çıktı

Arjantin'in Newell's Old Boys kulübü, bonservisi PSG'de bulunan Galatasaraylı Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak istiyor.

SPOR 18.01.2023, 19:05
1
Icardi transferinde Galatasaray'a ciddi bir rakip çıktı
Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den kiraladığı Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takımda şu ana kadar başarılı bir grafik çiziyor.
Özellikle büyük maçlarda yaptığı skor katkısıyla öne çıkan Arjantinli santrfor, ligdeki  Beşiktaş,  Fenerbahçe, Başakşehir ve Alanyaspor maçlarında fileleri havalandırdı. Şık asistler de yapan yıldız futbolcunun bonservisinin alınıp alınmayacağı konuşulmaya başlanırken, oyuncunun yurt dışından da talipleri bulunuyor.

ICARDİ BU TAKIMIN TARAFTARI
Ülkesinin takımlarından olan Newell's Old Boys, 30 yaşındaki forveti kadrosuna katmak istiyor. Arjantin kulübü, bütçesini zorlayacak böyle bir olası transferde, futbolcunun takınacağı tutum sayesinde transferin gerçekleşebileceğini düşünüyor. Mauro Icardi bir Newell's Old Boys taraftarı ve zamanında, bir gün Arjantin liginde oynamayı istediğini söylemişti.
Kulüp bu yüzden yıldız futbolcunun bu transferde ücretlerinde azalma sağlayabileceğini ve indirime gidebileceğini ümit ediyor. Bu şekilde bu transferin gerçekleşebileceğine inanıyor.
TARAFTAR BASTIRIYOR
Newell's Old Boys taraftarları da bu transferin gerçekleşmesi adına sosyal medyada kampanyalar düzenliyor. Zaman konuyla ilgili hashtag'leri ülkede gündem yapan taraftar, yönetime Icardi transferi için baskı yapıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı