İçerisi çok karışık! Bakanlar telefona çıkmıyor muhaliflerle görüşüyor

Kulislerini takip eden Ahmet Takan, adını vermediğini AKP'li vekilin serzenişini aktardı. AKP'nin içinin çok karışık olduğunu söyleyen Takan, bakanların muhalifle daha çok görüştüğünü aktardı.

GÜNDEM 30.07.2022, 11:55
4
İçerisi çok karışık! Bakanlar telefona çıkmıyor muhaliflerle görüşüyor
Gazeteci yazar Ahmet Takan bugünkü yazısında Ankara kulislerini aktardı. Ahmet Takan, AKP’nin içinin çok karışık olduğunu ifade ederek, iktidar vekillerinin rahatsız olduğunu söyledi.
Bugünkü köşe yazısında geçtiğimiz günlerde adını vermediği AK Partili bir milletvekili ile sohbet ettiğini ifade eden Korkusuz yazarı Ahmet Takan, “Cumhurbaşkanı adayları… Seçim tarihi… Kabine revizyonu… Başkentin siyasi kulislerinde dur durak yok… AKP’nin içi çok karışık. İktidar mebusları homur homur… Kendi bakanlarından randevu alamamaktan şikayetçiler. Geçenlerde bir AKP mebusu ile sohbet ediyorduk, “Muhalefet milletvekilleri bizim bakanlarla bizden daha çok görüşüyorlar” dedi.” ifadelerini kullandı.
Bu diyalog üzerine Ahmet Takan, “Nasıl yani? Olacak iş değil. Saraydan ödleri kopar.  Yapamazlar” diyerek karşılık verdiğini söyledi. Takan, görüştüğü AK Partili vekilin, “Kendi bakanlarımızdan bırakın randevu almayı, artık ayak üstü görüşmeler bile yapamıyoruz. Telefonlara çıkmıyorlar. AKP içinde, bakanlardan randevu alabilen şanslı arkadaşlarımız bir elin parmakları kadar. Muhalefettekiler bizden daha şanslı. Geçmişte arkadaşlıkları olanlar, bir zamanlar onlarla aynı kurumlarda çalışmış muhalefet milletvekilleri, bakanlarımızla bizden daha çok görüşüyorlar. Daha çok iş yaptırıyorlar.” dediğini aktardı.
Ahmet Takan şöyle devam etti:

“Konuştuğum AKP’li isim, “E o zaman, sizde gidip o muhalefet milletvekillerinden ricacı olun” dediğimde sıkı bir kahkaha patlattı, “Doğru söylersin. Öyle yapalım ama ya reisin kulağına giderse” deyip sohbeti kapattı.” 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı