“İfade özgürlüğü adı altında provokatörlük yapılıyor”

Almanya’da İslami değerlere karşı sapkınların yaptıklarına tepki gösteren Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, ifade özgürlüğü adı altında yapılanları provokatörlük olarak niteledi.

GÜNDEM 02.10.2022, 04:35
1
“İfade özgürlüğü adı altında provokatörlük yapılıyor”
Küresel sapkın lobinin her geçen gün dini ve manevi değerleri hedef almayı sürdürdüğüne dikkati çeken Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, “İfade özgürlüğü adı altında LGBT’li provokatörlerin Kâbe’mize, Kur’an-ı Kerim’imize, kutsal değerlerimize hakaret etmesine kesinlikle izin verilmemelidir. Apaçık dini değerlere yapılan bu saldırılara derhal dur denilmelidir” dedi.

Almanya’nın Kassel şehrinde sapkınların, paçavralarla süslenen balondan Kâbe yaparak İslam dininin değerlerine saldırmasına tepki gösteren Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, “Küresel LGBT lobisinin ifade özgürlüğünü bahane ederek dini değerlerimize hakaret etmesine kesinlikle izin verilmemelidir. Tamamen provokasyon amaçlı bu skandal paylaşımları yapanların hesapları kapatılmalı ve dini değerlere ve kutsallara yapılan bu saldırılar hukuki yönden de cezasız bırakılmamalıdır” ifadelerine yer verdi.

Son zamanlarda gerek ülkemizde gerekse dünyanın çeşitli ülkelerinde LGBT lobilerinden İslam dinine ve kutsallarımıza yönelik saldırıların arttığına dikkati çeken Yıldız, “Müslüman aileler LGBT’ye karşı yasal haklarını kullanarak yaptıkları yürüyüşü nefret söylemi olarak nitelendiren sanatçı, sivil toplum kuruluşları, siyasilere sesleniyorum. Dini değerlerimizi alenen aşağılayan bu provokatif saldırılara karşı hiç sesiniz çıkmayacak mı? Hiç kimse kusura bakmasın. İnsan fıtratına tamamen ters bir sapkınlığı normalleştirme çabanızı da, bunun üzerinden dini değerlerimize yapılan saldırıları da kabul etmemiz mümkün değil” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı