İhsan Şenocak'tan AK Parti'ye “Sezen Aksu“ tepkisi: Neden sessiz kalınıyor?

Şarkıcı bozuntusu Sezen Aksu'nun Hz. Adem ve Hz. Havva'ya yönelik hakareti sonrasında İhsan Şenocak'tan AK Parti iktidarına tepki geldi. Şenocak, "Neden sessiz kalınıyor?" dedi.

GÜNDEM 16.01.2022, 15:05 16.01.2022, 15:22
39
İhsan Şenocak'tan AK Parti'ye “Sezen Aksu“ tepkisi: Neden sessiz kalınıyor?

Dini değerlere her fırsatta saldıran Sezen Aksu, yeni çıkardığı şarkının sözlerinde "Binmişiz bir alâmate. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e..." ifadelerini kullanmasına tepkiler çığ gibi gelmeye devam ediyor. 
İlahiyatçı Dr. İhsan Şenocak da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sezen Aksu ve AK Parti iktidarına tepki gösterdi.
Şenocak, "Hz. Adem'e ve Hz. Havva'ya hakareti sanat zannetmek, öyle büyük bir rezilliktir ki hadise karşısında 'utanmak' kelimesi namütenahi bir utanç içerisindedir. Devlet, tapusunda dedemiz Alparslan'ın İslam mührünü taşıyan Anadolu'da Hz. Meryem'e ve Havva'ya sövmeye daha ne zamana kadar sessiz kalacak?!
Bu milletin varlık sebebi olan İSLAMA sövmek özgürlük değil,ALÇAKLIKTIR. Muallimi ALLAH(cc) olan(Bakara,31) Hz Ademe(as) cehalet isnat etmek sanat değil,KÜFÜRDÜR.Bu YERLİ GAVURLARA sessiz kalarak,alkış tutarak,ödül dağıtarak ve nihayet sahne açarak destek olanlara yazıklar olsun.
" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı