Son Dakika

“İkinci bir beş yılınız yok”

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, vaat edilen ancak bir türlü hayata geçirilmeyen projelerin takibini yapmaya devam ediyor.

GÜNDEM 17.09.2022, 07:40
4
“İkinci bir beş yılınız yok”
Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetimi, Gebzelilere taahhüt edilen ancak faaliyete geçirilmeyen veya yarım bırakılan projelerin takibini yapmaya devam ediyor. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel ve Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyeleri bir araya gelerek yerine getirilmeyen vaatlere ilişkin bir basın açıklamasında bulundu. Yapılan basın açıklaması yerel medyada büyük yankı uyandırdı. Aradan 3 buçuk yıl geçmesine rağmen Gebze Belediyesi’nin vaat edilen aşevi projesi için herhangi bir faaliyette bulunulmadığını belirten Mustaf Turel, Gebze Büyükşehir Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöze, ikinci bir beş yılının daha olmayacağına dikkat çekerek, bir takım eleştirilerde bulundu.

Verilen vaatlerin hâlâ yerine getirilmediğini hatırlatan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel, aşevinin 3 buçuk yıldır neden yapılmadığını sorarak, “Hayal satmayın, söz verdiğiniz projeleri tamamlayın. 2009 Yerel seçimlerinde Sayın Zinnur Büyükgöz Gebze Belediye Başkanı adayıyken, yaklaşık kırk maddelik bir seçim beyannamesini kamuoyuna duyurdu. Akabinde 2009’daki yerel seçimlerde belediye başkanı oldu. Saadet Partisi Gebze ilçe yönetimi olarak bu vaatleri gerçekleştirmesi için 3 yıl gibi bir süre bekledik. 3 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen verilen sözler yerine getirilmedi. Gebze’nin daha yaşanabilir bir kent olması adına verilen vaatlerin peşini bırakmıyoruz. 3,5 yıl geçmesine rağmen sözü verilen vaatler yerine getirilmiyor. Yerel seçimlere 1,5 sene kalmış, yeni vaatler kamuoyuna duyuruluyor. Sayın Başkan hayal Satmayın, söz Verdiğiniz projeleri tamamlayın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı