İktidar alışılmışın dışına çıkıyor!

İktidar, kabuğunu kırıyor! MHP ile birlikte yüzde 50+1’i bulması zorlaşan iktidar, beklenmedik çıkışlarla alışılmışın dışına çıkıyor.

SİYASET 26.10.2022, 07:20
3
İktidar alışılmışın dışına çıkıyor!
Kazanmak zorlaştıkça iktidar alışılmışın dışına çıkıyor! MHP ile birlikte yüzde 50+1’i bulması zorlaşan iktidar, beklenmedik çıkışlarla kabuğunun dışına çıkıyor. Cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla ‘Türkiye Yüzyılı’ başlıklı vizyonun açıklanacağı etkinlikte bir ilk yaşanacak. Bugüne kadar muhalif gazetecileri yeri geldiğinde ‘vatan haini’ ilan eden iktidar, muhalif gazetecileri programa davet ederek şaşırttı. İktidarın bu adımı “Seçimi kazanmak için bütün imkanları değerlendirecekler” yorumuna neden oldu.
İktidar son dönemlerde alışılmışın dışında bir strateji izliyor. 28 Ekim 2022 Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ‘Türkiye Yüzyılı’ başlıklı vizyon açıklanacak. İktidar bu toplantıya başta muhalif gazeteciler olmak üzere birçok kesimden kişiyi davet etti. Bu yeni tavır iktidarın yaşadığı sıkıntılardan çıkış yolu olarak yorumlanırken, diğer yandan ise “İktidar, kabuğunu kırıyor” değerlendirmelerine neden oldu.
Muhalif gazeteciler başta olmak üzere toplumun farklı kesimlerinden isimlerin ‘Türkiye Yüzyılı’ etkinliğine davet edilmesi Millî Gazete’nin “Erdoğan’dan ‘herkesi içeri alın’ talimatı” haberini de teyit etti. Gazetemizin haberinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın çalışma arkadaşlarına, “Partiye gelen hiç kimseyi geri çevirmeyin, herkesi içeri alın” dediği ifade ediliyordu. İktidar partisi mensuplarının da bu talimat kapsamında toplumun her kesimine yönelik adımlar attığı öğrenilmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı