İktidara yakın gazetede Sinan Ateş suikastında itiraf detayı

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in öldürülmesinin yankıları sürüyor. Olayla ilgili soruşturma sürerken, iktidara yakın Yeni Şafak Gazetesi itiraf iddiasını servis etti.

GÜNDEM 02.01.2023, 13:10
1
İktidara yakın gazetede Sinan Ateş suikastında itiraf detayı
30 Aralık’ta Ankara’da Çankaya ilçesi Çukurambar semtinde bir önceki dönem Ülkü Ocakları Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in (38) silahlı saldırıda öldürülmesi olayıyla ilgili gelişmeler sürüyor. Dayısının oğlu Selman Bozkurt ile saldırıya uğrayan Ateş, 31 Aralık’ta Bursa’da gözyaşları içinde toprağa verildi.
İki çocuk babası, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in öldürülmesi Türkiye’de gündeminde yer edinirken özellikle MHP ve AK Parti yönetimleri saldırıyla ilgili suskunluğunu koruyor.
Olayla ilgili birçok soru işareti cevabını beklerken, olaya karıştığı iddia edilen bazı isimler kamuoyunda zaman zaman gündeme geliyor.
Sinan Ateş suikastı sonrası başlatılan soruşturma kapsamında bugüne kadar 3 kişi yakalandı.
AK Parti iktidarına yakın Yeni Şafak Gazetesi ise gözaltındaki bir şüphelinin saldırıyla ilgili itirafta bulunduğuna dair, okuyucularına bir haber servis etti. Gazetenin haberine göre, ismi açıklanmayan şüphelilerden biri, saldırıyı itiraf ederken “para için yaptık” dedi.
Habere göre, Emniyet kaynakları ise soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bilgisini verdi.
Olay iddia - Sinan Ateş suikastında MHP bağlantısı: İsmi hemen silindiSinan Ateş cinayetinin ardından ailesinden açıklama: Bir gerçek var...
Sinan Ateş suikastında ‘vurun oluru’ iddiası: Yakını tek tek açıkladı

Olay yerindeki tüm kamera görüntüleri izlenirken, şüphelilerin HTS kayıtları da geriye dönük incelemeye alındı.
Olayda azmettiricinin olup olmadığının araştırıldığı, gözaltı sayısının artabileceği vurgulandı.
Habere göre, Sinan Ateş’in yakınları, kendilerinin de fazla bir şey bilmediğini ifade etti ve “Acımız büyük. Devletimiz tüm imkanları ile olayı araştırıyor. Soruşturma bitince bir açıklama yapılacağını düşünüyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı