“İktidarın beceriksiz politikaları devlet krizine dönüşüyor!”

İktidarın politikalarının devlet krizine dönüştüğünü söyleyen Akşener, dezenformasyon yasası olarak bilinen sosyal medya düzenlemesine ilişkin, “Bu yasa yeni bir RTÜK oluşturma çabasıdır” dedi.

GÜNDEM 23.06.2022, 07:45
1
“İktidarın beceriksiz politikaları devlet krizine dönüşüyor!”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Büyük Millet Meclisinde ( TBMM) partisinin haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İktidara sert eleştirilerde bulunan Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye yüklendi. Pınar Gültekin’in katili için verilen karara tepki gösteren Akşener, “Pınar kızımızı vahşice aramızdan alan bir katile haksız tahrik indirimi uyguluyorlar. Yazıklar olsun” dedi.

AK Parti ve MHP’nin hazırladığı ve Adalet Komisyonunda kabul edilen dezenformasyon yasasına tepki gösteren Akşener, “Önümüze sosyal medya yasası diye yasak getirdiler. Neymiş, yalan habere önleme alacaklarmış. Neymiş, sosyal medya yalancıymış. Bu yasa internet sitelerini hizaya çekme yasasıdır. Bu yasa yeni bir RTÜK oluşturma çabasıdır” ifadelerini kullandı. Akşener, devamında şunları kaydetti: “AK Parti iktidarının beceriksiz ellerinde bugün maalesef gittikçe daha da derinleşen bir devlet krizinin tam ortasındayız. Bugün Türkiye’de özgürlüğü, hakkı ve vicdanı mumla aratıyorlar. Bugün Türkiye’de hukuku ve adaleti kirli emellere alet ediyorlar.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı