İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cevher'i şehit eden polisin ifadesi çıktı

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'i yemekhanede silahla ateş ederek şehit eden polis memuru Nasuh Çulcu'nun savcılıkta verdiği ifadeye ulaşıldı.

GÜNDEM 15.07.2021, 14:20
16
İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cevher'i şehit eden polisin ifadesi çıktı
Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'i geçtiğimiz gün Polisevi'nde yemek yediği esnada silahla 3 el ateş açarak şehit eden polis memuru Nasuh Çulcu'nun savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Çulcu, olay esnasında kendini kaybettiğini, öldürme amacıyla ateş etmediğini iddia etti.

Hakkında “bir kadın komiseri rahatsız ettiği” gerekçesiyle görevden uzaklaştırma kararı verildiğini anlatan Nasuh Çulcu, bu durumu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cevher ile görüştüğünü, kendisine "Ben istifa edeceğim ve o kızı da şikayet edeceğim.” dediğini kaydetti.
İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cevher ile tartıştığını, kendisine hakaret ettiğini ileri süren Çulcu, Polisevinden ayrıldıktan sonra açığa alındığını öğrenince silahını alıp olay yerine geri döndüğünü söyledi.

Yemekhanede tek başına oturan Cevher'in yanına giderek elindeki silahla ateş ettiğini anlatan Çulcu, "Kendimi kaybetmiştim. Öldürme amacıyla ateş etmedim. Ne yaptığımı bilmiyordum" diye savunma yaptı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı