İlçemizi marka yapmaya çalışıyoruz

Ankara Manisa Demirci İlçesi Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Sarıca, "İlçemizi marka yapmaya çalışıyoruz" dedi.

AİLE 13.10.2022, 08:55
3
İlçemizi marka yapmaya çalışıyoruz
Ankara Manisa Demirci İlçesi Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Sarıca, “İlçemizin sosyal, kültürel, ekonomik, eğitim alanında gelişmesine katkıda bulunmak için çalışıyoruz” dedi.
İlçelerinin sosyal, kültürel, ekonomik ve eğitim alanında gelişmesine katkıda bulunmak için çalıştıklarını belirten Ankara Manisa ili Demirci İlçesi Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Sarıca, “Amacımız, ilçemizin her yönlü tanıtımına katkıda bulunmaktır. Bunun için farklı faaliyetlere imza atıyoruz. İlçemizin tanıtımı amacıyla kültür sanat turizm ve tanıtım faaliyetlerinde bulunmak için çalışıyoruz. İlçemizdeki diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla amacına bağlı olarak ortak proje üretmek için çabalıyoruz. Demircililerin uygar, kültürel, sosyal, ekonomik ve moral kalkınmasına etkin ve çok yönlü katkıda bulunmak en önemli amaçlarımızdan biridir” diye konuştu.
Bu amaç ve hedefler doğrultusunda kurulan derneklerinin, Demirci ilçesi, belde, köy ve mahalle derneklerini bir çatı altında toplayarak, Demircililer arasında dayanışma ve yardımlaşmayı her alanda etkin bir biçimde sağlamak için çaba gösterdiğine dikkat çeken Sarıca, “Demirci ilçe merkezi başta olmak üzere tüm belde ve köy derneklerinin meselelerine yardımcı olmak, gerekirse maddi veya manevi olarak yardımda bulunmak, bütün yurtta bulunan Demirci ilçe merkezi başta olmak üzere belde ve köy derneklerinin meselelerine yardımcı olmak, gerekirse maddi veya manevi olarak yardımda bulunmak en önemli faaliyet alanlarımızdan biridir” dedi.
Ulusal dayanışma duygusunu oluşturma amacına yönelik Demircililik duygusunu ve değerlerini geliştirmek.amacıyla bundan böyle farklı faaliyetlere imza atacaklarını dile getiren Sarıca, “Her sene ilçemizin tanıtımını daha üst perdeden yapmak amacıyla farklı projeler gerçekleştiriyoruz. Bundan böyle de bu projelerimizi geliştirerek Demirci’nin Türkiye çapında marka olmasını sağlayacak çalışmaları organize edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı