İletişim Başkanı Altun: S.D. bana parmak sallıyor, tehdit ediyor

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Çakma Goebbels Fahrettin..." açıklamalarına tepki gösterdi.

GÜNDEM 03.05.2021, 15:55
20
İletişim Başkanı Altun: S.D. bana parmak sallıyor, tehdit ediyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kasım 2016'dan bu yana tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kendisi ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki açıklamalarına tepki gösterdi. 
Selahattin Demirtaş'tan 'S.D.' olarak bahseden Altun, sosyal medya platformu Twitter hesabında yaptığı paylaşımlarda ilk olarak "6-8 Ekim Olayları'nın ve öldürülen onlarca canın sorumlusu S.D., besleme medyaya mülakat verip bana ve İçişleri Bakanımıza parmak sallıyor, aklı sıra tehdit ediyor. Belli ki kuklası olduğu terör örgütü PKK’dan bu yönde bir emir almış" ifadesini kullandı.
Altun, Twitter hesabından şöyle devam etti: 

Tele1'in haberine göre Selahattin Demirtaş, Altun ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için "Çakma Goebbels Fahrettin ile çakma gestapo şefi Soylu’nun aleyhimize algı yaratma faaliyetleri ilk değil. Ancak bu yalanlara, bir grup hırsız ile kokainci dışında inanan kimse kalmadı sanırım. Tabii ki yaptıkları yargıya müdahaledir ve açıkça suçtur. Günü geldiğinde yargıya hesap verirler." demişti.
"S.D. ve terör örgütünün siyasi uzantısı HDP türlü yalanlarla milletimizin arasına nifak sokmaya çalıştılar. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef aldılar. Bunların elinde binlerce insanımızın kanı var. Bu kan emiciler, emperyalistlerin kucağında solculuk oynuyorlar.
Terör örgütleriyle iş birliği yaparak ve terör örgütlerine üye olarak ülkemize ve milletimize ihanet eden herkes hukuk önünde hesabını verecektir. Aziz milletimize meydan okuyan herkes gerekli cevabı hukuk sınırları içinde alacaktır.
Siz de bu memlekete verdiğiniz her zararın ve canına kıydığınız her Yasin'in hesabını vereceksiniz. Güvendiğiniz terör örgütleri ve emperyalist hamileriniz sizi hukuk önünde hesap vermekten alıkoyamayacak."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı