İlk turun son toplantısı yarın Saadet Partisi’nde…

Altılı masa ilk tur son toplantısı, yarın Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Zirvede, birlikteliğin kararlı bir şekilde devam edeceği vurgusunun yapılacağı belirtiliyor.

GÜNDEM 20.08.2022, 07:00
İlk turun son toplantısı yarın Saadet Partisi’nde…
Altılı masa ilk tur son toplantısı, yarın Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. Saadet Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşecek olan zirve saat 14:00’da başlayacak. Bütün hazırlıkların tamamlandığı zirveyi yoğun bir gündem bekliyor. İlk tur son toplantısı olması nedeniyle özellikle toplantıların devamının olup olmayacağı en çok merak edilen konuların başında geliyor. Masadaki liderlerin ağırlıklı olarak toplantıların devamından yana bir tavır içerisinde olduğu biliniyor.

Altılı masa ilk tur son toplantısı, Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Pazar günü saat 14’te başlayacak olan zirvede son dönemlerin en çok merak edilen konuları açıklığa kavuşacak. Özellikle masanın bundan sonra toplanıp toplanmayacağı merak edilirken, bu konunun ilk gündem maddesi olacağı öğrenildi. Genel kanaatin ise ağırlıklı olarak toplantıların devam edeceği şeklinde olacağı ifade ediliyor. Ayrıca çalışmasını tamamlayan Göç Komisyonu’nun raporlarının da tartışılacağı zirvede, mülteci sorunu ile ilgili çözüm önerilerinin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Güncel siyasi gelişmelerin de masaya yatırılacağı zirvede, özellikle Suriye meselesi ve ekonomik krizle ilgili konular da masadaki yerini alacak. Seçimden sonra nasıl bir yönetme tarzının benimseneceğinin de konuşulacağı toplantıda, ortak aday konusu ve birlikteliğin kararlı bir şekilde devam edeceği vurgusu yapılacak.

Altılı masa ile ilgili merak edilen adayın kim ve ne zaman açıklanacağı konusunun ise bu görüşmede gündeme gelmesi beklenmiyor. Adayın kriterleriyle ilgili daha önce bir çerçeve çizen altılı masanın aynı tavrını sürdüreceği ve seçime yakın bir tarihte adayını açıklayacağı belirtiliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı