İmamoğlu TOGG almak istedi: "Erdoğan'ın dışında sipariş almıyoruz"

Ekrem İmamoğlu, İBB için verdikleri TOGG siparişlerinin "Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen ön sipariş dışında başka bir sipariş almadığımızı yenilemek isteriz" yanıtıyla reddedildiğini söyledi.

GÜNDEM 13.11.2022, 09:35
5
İmamoğlu TOGG almak istedi:
İktidar tarafından yerli ve milli olarak tanıtılan TOGG 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda banttan indirildi.
TOGG'un ilk siparişini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. AKP destekçisi isimler muhalefetin TOGG sipariş etmesi gerektiği yönünde çağrılar yaparken  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı  Ekrem İmamoğlu, Togg'dan 100 adet elektrikli araç taleplerinin reddedildiğini duyurdu.

İmamoğlu, TOGG tarafından kendilerine verilen yanıtı sosyal medya üzerinden paylaştı. İmamoğlu, "Tarihi Yarımada’da kullanmak için yerli ve milli TOGG’dan 100 adet elektrikli araç talebimiz oldu. Bu açıklamayla, TOGG’dan sadece Sayın Cumhurbaşkanı’nın sipariş yetkisi olduğunu yani talebimizin karşılanmayacağını öğrendik. Israrla sıramızı bekleyeceğimizi duyururuz" dedi. 
TOGG tarafından İBB'ye verilen yanıt şöyle oldu:
Mart 2023 tarihi itibariyle yollara çıkacak akıllı cihazımıza olan ilgiyi gururla takip ediyoruz. Daha önce de açıkladığımız gibi ön sipariş sürecini Şubat 2023 itibariyle başlatacağız.
O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze aldığımız #USECASEMobility vizyonumuza uygun bir şekilde sizleri sürece ilişkin bilgilendirmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön sipariş dışında başka bir sipariş almadığımızı yenilemek isteriz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı