İmamoğlu'ndan AKP'li isimlere yanıt: Yandaşlar için büyük kayıp

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan AKP'li Osman Nuri Kabaktepe ve Tevfik Göksu'ya ‘İstanbul’un Kayıp 1000 Günü’ yanıtı geldi. İmamoğlu, "Evet yandaşlar için büyük kayıp" dedi.

GÜNDEM 03.08.2022, 17:10
2
İmamoğlu'ndan AKP'li isimlere yanıt: Yandaşlar için büyük kayıp
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece Cennet Meydanı, kapalı otopark ve Attila İlhan Kütüphanesi açılışında AKP'li Osman Nuri Kabaktepe ve Tevfik Göksu'nun düzenlediği ‘İstanbul’un Kayıp 1000 Günü’ başlıklı toplantıya yanıt verdi.
İmamoğlu, geçen İBB’de geçen üç yılın, toplantıyı düzenleyenler başta olmak üzere yandaşları için büyük bir kayıp dönemi olduğunu ifade etti.
Üç yılın 25 yıl ile karşılaştırıldığını belirterek yapılan işlerin değerine de dikkat çeken İmamoğlu, "Bu belli kurumların ve kişilerin çıkar sağladıkları ortamlardan uzak durduğunuzda ne denli başarılı ve güçlü işler yapabileceğimizi de 3 yılda hem İstanbullumuza hem ülkemize kanıtlamış olduk” dedi. 
16 milyon İstanbullunun çıkarlarını hizmet etmeyi keyifle sürdüreceklerini belirten İmamoğlu, “İstanbul’u adil, yeşil, mutlu, yaratıcı, üretken bir şehir haline getirme konusunda büyük bir çalışma yürütüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı